Talent gezocht

Voor een nieuw project zijn wij op zoek naar poldertalenten. Talenten met een Wajong/Wil/dagbestedingsindicatie. Ben jij zo’n talent of ken jij zo’n talent en lijkt het je leuk om van je hobby je werk te maken. Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij kijken naar de mogelijkheden die er zijn en willen je op die manier een unieke kans geven.

Stageplaats gezocht

Voor een creatieve duizendpoot, rolstoelgebonden, zijn we op zoek naar een uitdagende ( onbetaalde) stage plek. heb jij, of weet jij iemand die tijdelijk wel wat extra handjes kan gebruiken dan komen wij graag met jou in contact. ( kantoor werk- receptie- inpakwerkzaamheden )

Catering de Prinsenhof gaat haar maaltijdservice uitbreiden

Catering de Prinsenhof gaat haar maaltijden service uitbreiden. Wij verzorgen al ruim 25 jaar maaltijden voor senioren en het bedrijfsleven. De nadruk is de laatste jaren steeds meer komen te liggen op het verzorgen van senioren maaltijden.
Ook krijgen wij steeds meer de vraag van onze klanten om aanvullende diensten te verrichten. Om deze reden hebben wij besloten om onze maaltijdservice aan te vullen met diverse (zorg) diensten en door te gaan onder de naam Catering & Zorg de Prinsenhof.

Lees meer“Catering de Prinsenhof gaat haar maaltijdservice uitbreiden”


Ouder nieuws: