Catering de Prinsenhof gaat haar maaltijden service uitbreiden. Wij verzorgen al ruim 25 jaar maaltijden voor senioren en het bedrijfsleven. De nadruk is de laatste jaren steeds meer komen te liggen op het verzorgen van senioren maaltijden.
Ook krijgen wij steeds meer de vraag van onze klanten om aanvullende diensten te verrichten. Om deze reden hebben wij besloten om onze maaltijdservice aan te vullen met diverse (zorg) diensten en door te gaan onder de naam Catering & Zorg de Prinsenhof.

Ons doel is tweeledig.

Ten eerste merken wij, door alle bezuinigingen en ontwikkelingen in de
zorg, dat mensen meer behoefte hebben aan ondersteuning in de thuissituatie, uiteraard tegen een betaalbare prijs.

Anderzijds is Catering de Prinsenhof al langer een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt door te werken met mensen die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. Deze mensen komen moeilijker aan het werk, doordat ze geestelijk of lichamelijke beperkingen hebben.

Catering & Zorg de Prinsenhof wil deze groep een kans geven, omdat zij ongewild thuis zitten en dolgraag aan het werk willen. Ook merken wij dat deze groep een goede aansluiting heeft bij ouderen.

Alle werkzaamheden worden op deskundige en correcte wijze uitgevoerd, natuurlijk tegen een schappelijke prijs en onder begeleiding van professionals die ervaring hebben in het begeleiden van deze groep mensen.

Plezier in het werk, vriendelijkheid, op zijn tijd een bakkie koffie en een ontspannen sfeer, dit zijn de omstandigheden waarin wij willen gaan werken.
Wilt u een heerlijke warme maaltijd of heeft u een klus in of om het huis dan zijn wij u graag van dienst. Voor iedere opdracht maken wij vooraf een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Poldertalenten

Ieder mens heeft een talent? Daarom zijn wij op zoek naar jou, poldertalenten die een etalage zoeken. Wij proberen middels deze site mogelijkheden te creëren waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.
Wij zijn een Wajong en WIA georiënteerd bedrijf waar wij mensen tot hun recht laten komen in een ongedwongen sfeer. Natuurlijk is jouw talent ook welkom als je niet tot deze doelgroep behoort.
Dus heb jij een uit de hand gelopen hobby, kun jij goed knutselen, is strijken je lust en je leven, vind je het leuk om te koken, ga je graag met dieren om, is autowassen het leukste wat er is, vindt jij tuinieren helemaal het einde, is verven je passie? Je kunt het zo gek niet bedenken, meld je vrijblijvend aan en misschien kunnen wij met elkaar iets voor je betekenen.
Via deze site proberen we je talent aan de man te brengen, kunnen we samen op zoek naar een klus waarbij we je talent kunnen inzetten.
Dus wil jij je aansluiten bij onze talenten die we al in huis hebben, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons.

Diensten
Onderstaande diensten kunnen wij u op dit moment aanbieden.

Tuindiensten € 12,50 per uur
Huishoudelijke schoonmaakdiensten € 12,50 per uur
Huishoudelijke klussen prijs per opdracht / € 12,50 per uur
Schuur opruimen / opruimdiensten € 12,50 per uur
Stripkado ( persoonlijk kado incl. striptekening)€ 15,00 vanaf
Boodschappendienst prijs per opdracht
Taart bakken ( appeltaart/slagroomtaart) prijs per taart
Zalm roken prijs per zalm zijde
Administratieve ondersteuning prijs in overleg
Computer problemen oplossen prijs per opdracht
Maaltijdenservice ( warm en koud) prijs per maaltijd
High Tea @ home € 15,00 pp
Abraham/Sarah/Ooievaar € 40,00

Contact
Catering en Zorg de Prinsenhof
Bedrijfsweg 32, 8304 AZ Emmeloord
Tel 0527 612354
www.cateringexpress.nl
www.poldertalenten.nl
email : info@cateringexpress.nl
info@poldertalenten.nl